Menu
 • Kupi program - Body Specific

 • &Body Specific

  33.18 
  (249.99 Kn) / mjesečno

  Želite se posvetit samo jednom dijelu tijela bilo zbog ozljede ili slabosti? Osnažili bi baš samo rameni pojas, povećali mobilnost kukova i ostvarili generalnu fleksibilnost? Konačno bi htjeli uspjet napravit špagu?

  &Body Specific je niz videa koji će vam omogućit sve navedeno. Mjesečnom ptetplatom na svaki od videa zasebno postignite željeni cilj.

  Read morePogledaj ponudu
  Trenutno nedostupno
 • Držać mjesta

  &Body Specific – 1. Upper body mobility: Stick drills

  33.18 
  (249.99 Kn) / mjesečno

  U idealnom svijetu, svi bismo imali poslove koji nas ne bi držali pogrbljenima nad računalom i mobitelom cijeli dan.
  Ali, to nije svijet u kojem živimo. Zar ne?

  Našem je tijelu stoga potrebna dodatna briga i pažnja pozornost kada je u pitanju pokretljivost zglobova.

  Osjećate li stezanje u ramenima, glavobolju ili se možda oporavljate od ozljede ili možda samo želite pojačati snagu mišića ramena… postoje jednostavne vježbe koje su posebno korisne.

  Vježbe sa štapom učinkovit su način koji će vam dnevno oduzeti samo nekoliko minuta i 100% pomoći da razvijete i održite pokretljivost, stabilnost i snagu ramena.

  Read more
  Trenutno nedostupno
 • Držać mjesta

  &Body Specific – 2. Shoulder mobility and strengthening

  33.18 
  (249.99 Kn) / mjesečno

  Pokretljivost i jačanje ramena:
  Steže vas u ramenima?
  Osjećate bol ili nelagodu u određenim položajima?
  Oporavljate se od ozljede?

  Ove su vježbe za vas!

  Rame je najpokretljiviji i najsloženiji zglob u ljudskom tijelu.
  Sastoji se od nadlaktične kosti, lopatice i ključne kosti, s brojnim ligamentima, tetivama i mišićima  – što znači da je vrlo složen i ako se o njemu ne brine – pa, … recimo da je samo pitanje vrijeme kada će početi problemi.

  Postizanje optimalne ravnoteže u ramenom zglobu stoga je ključno.

  Iako rame ima nevjerojatnu fleksibilnost, vrlo je podložno razvoju slabe pokretljivosti. Može biti uzrokovano neaktivnošću, lošim držanjem ili nedostatkom stabilnosti, povredama.

  Usvojite ove učinkovite vježbe koje će vam oduzeti samo nekoliko minuta dnevno te razviti i održati pokretljivost, stabilnost i snagu ramena.

  Read more
  Trenutno nedostupno
 • Držać mjesta

  &Body Specific – 3. Unlock your hip flexors

  33.18 
  (249.99 Kn) / mjesečno

  Otključajte fleksore kuka:
  Je li vam se ovo ikada dogodilo?

  Ustali ste i osjetili bol u donjem dijelu leđa. Ili možda nelagodu u “bokovima” dok sjedite ili stojite? Pokušali ste se istezati, ali ne pomaže? Bol i nelagoda jednostavno ne žele nestati?

  Recimo za početak – uobičajeno je brkati slabe mišiće sa zategnutim mišićima, a u ovim konkretnim slučajevima to su bili vaši FLEKSORI KUKOVA.

  Mogu biti oboje: uski i slabi. Najgora kombinacija ikad. Dopustite da vam kažem dobru vijest: možemo to popraviti! Možete živjeti bez te boli!

  Uobičajeni način života koji uključuje puno sjedenja ostavlja fleksore kuka u stalnom stanju kontrakcije, posljedično uzrokujući stezanje mišića. Također, zbog nedostatka vježbe, kompleks fleksora kuka je slab.

  Fleksori kuka – to su oni važni mišići na prednjoj strani kukova koji povezuju bedra s kralježnicom. Oni su važni iz više razloga.

  1. Stvaraju stabilnost. (Zajedno s ostalim ‘teznim’ mišićima torza i gluteusa, fleksori kuka ključni su mišići za stabilizaciju zdjelice i kralježnice. Omogućavaju kretanje i vježbanje bez rizika od ozljeđivanja donjeg dijela leđa.)
  2. To su snažni mišići koji se koriste u eksplozivnim pokretima poput trčanja i skakanja.
  3. Zategnuti pregibači kuka jedan su od najčešćih uzroka posturalnih problema, posljedičnmioh bolova i ozljeda koje se mogu spriječiti.

  Jačanjem i aktivnim istezanjem ovih mišića smanjit ćete i rizik od ozljeda koljena i leđa, poboljšati držanje i često ublažiti bolove u leđima te osigurati optimalno funkcioniranje vašeg tijela.

  Učinimo te bokove otpornima! Bacite se na vježbanje!

  Read more
  Trenutno nedostupno
 • Držać mjesta

  &Body Specific – 4. Ankle mobility

  33.18 
  (249.99 Kn) / mjesečno

  Pokretljivost gležnja:
  Bol u stopalu? Bolovi u koljenima? Bol u kuku? Bol u peti? Ravna stopala? Česti grčevi u nogama?

  Stopala su temelj koji nosi cijelu vašu težinu. Oni su temelj tijela kuće u kojoj živite. Mobilnost gležnja je stoga ključna, a ako je nema, to će utjecati na cijelo tijelo.
  Očigledno, tijekom vremena  – utjecat će na vaše cjelokupno kretanje, da ne spominjemo fizičku aktivnost kojom se bavite.

  Dosljednim izvođenjem vježbi za stopala i gležnjeve s vremenom ćete povratiti snagu, oblik i funkciju onoga što vas čini sposobnima za izvođenje gotovo svih vježbi koje se rade na ili iznad stopala.

  Ono što je sjajno je to što će izvođenje vježbi za gležnjeve smanjiti bol ili nedostatak pokretljivosti koji možda osjećate, ne samo u stopalima, već i u ostatku tijela koji nose ta stopala.

  Na kraju – vaša stopala su i stup vašeg zdravlja.

  Nemojte ih zanemariti.

  Read more
  Trenutno nedostupno
 • Držać mjesta

  &Body Specific – 5. Enter your middle split

  33.18 
  (249.99 Kn) / mjesečno

  Razgibajte se do muške špage:
  Ove vježbe će vam 100% pomoći da aktivno pristupite srednjem istezanju i pomoći vam da ojačate mišiće kako biste spriječili ozljede.

  Također, prakticiranjem ovih vježbi ostvarit ćete korisne dodatne dobitke koji će koristiti vašem cijelom tijelu – posebno snazi i fleksibilnosti vašeg stražnjeg lanca i pokretljivosti kukova!!

  Znanost iza toga?

  Kada istežemo mišiće, naš živčani sustav diktira koliko daleko možemo ići u određenom istezanju. Imamo receptore koji prate duljinu mišića i daju nam do znanja kada se preduboko istežemo – #bol. Ti nas receptori upozoravaju intenzivnim, neodrživim osjećajem koji nas sprječava da pokidamo ili prenapregnemo mišiće.

  U istezanje moramo ući s osjećajem odmora kako bi naš živčani sustav s vremenom smanjio svoj pritisak na istegnuti mišić. Aktivno vježbajući istezanje osiguravamo svom živčanom sustavu da imamo dovoljno snage zaustaviti se ako je potrebno kako bismo se spasili od boli (povrede).

  Read more
  Trenutno nedostupno
 • Držać mjesta

  &Body Specific – 6. Thoracic spine openings (for backbends)

  33.18 
  (249.99 Kn) / mjesečno

  Vježbe za torakalnu kralježnicu:
  Mučite li se s pregibom u leđima ili se samo osjećate stegnuto u vratu i sredini leđa?

  Ove vježbe su odgovor i više od toga.

  Mobilnost T-kralježnice važna je za održavanje optimalnog držanja, što zauzvrat omogućava optimalan rad organa uz smanjenje pritiska na donji dio leđa i zglobove nogu – važna je za cjelokupno funkcionalno zdravlje i dobrobit.

  Dodavanje torakalne mobilnosti u vaš dnevni režim pomaže ne samo u optimalnom držanju, već i snazi dna zdjelice, poboljšanom disanju i sigurnijem, dubljem vježbanju.

  Uvjerite se!

  Read more
  Trenutno nedostupno
 • Andrea Solomun
  ;