Menu
 • O meni

  Andrea Solomun je…

  U Hrvatskoj proizvedena kuglica energije poznata po izreci: “I move, therefore I am.”
  Nekadašnja balerina, kasnije koreografkinja,  fokus u svojim 30-ima usmjerila je sa kreativnog, estetskog, tjelesnog i arhitektonskog na biomehaniku i performans tijela s ciljem optimizacije vlastitog i tuđeg generalnog zdravlja, kako bi potaknula ljude da poduzmu napore usmjerene na stvaranje upravo njihovog OPTIMALNOG TIJELA.

  Uz znanje, stručnost i iskustvo izgradila je pozitivnu motivirajuću zajednicu putem trening centra Andrea’s Room I & II, Youtube kanala i Instagram stranica.

  Kreatorica je i vlasnica specijalno modificirane edukacije i franšiznog programa &Ballet koji je osmislila kako bi praksu baleta učinila pristupačnijom, fizički zdravijom i dostupnom svakome tko želi raditi istovremeno na tijelu i umu, i to na zabavan način.

  Poznata je po kreiranju personaliziranih individualnih programa, usmjerenih na svakog klijenta zasebno, a baziranih na kombinaciji treninga mobilnosti tijela, treninga vlastitom težinom i opterećenjem, kardiovaskularnog rada, power yoge, vježbi disanja, &Balleta, protokola za oporavak i rehabilitaciju tijela i još mnogo toga – kako bi prenijela znanje i znanstveno potvrđene alate kreirane tako da se njima može koristiti svaki pojedinac koji će, posveti li tome svoje vrijeme i nastavi li s ustrajnim radom, podići razinu kvalitete života i postići vjerojatniju dugovječnost.

  Njena česta izreka je: “My goal is to help you die as young as late as possible.”

  U svojoj srži Andreina ideja je izgradnja funkcionalnog izbalansiranog tijela iz unutra na van – tako da je estetika vanjštine ono što se ispoljava radom iz unutra, odnosno promjenom generalnig lifestylea i navika, te je kao takva održiva i ostaje zauvijek.  Fun Facts
  – ne posjedujem TV
  – ako je temperatura ispod 20°C, hladno mi je i spavam u čarapama, dugum rukavima i prekrivena dekom.
  – prvi put popela sam se ne Sljeme (općenito na bilo koju planinu) u svojoj 34. godini života.
  – idem spavati između 20 h i 21 h i budim se oko 5 ujutro godinama. Alarmom se ne koristim, a ako baš moram, onda je glazba uspavanka.
  – u torbi uvijek imam mali bapski češljić jer ne podnosim kad su mi šiške na parove razbroj se. Dovoljno sam mentalno na sve strane.
  – jedem (osim u restoranu) većinu hrane prstima, a kada ne jedem prstima onda se koristim žličicom.
  – bez problema pojedem 2 kg sladoleda – nakon regularnog objeda. Nekad i više. Nije mi jasno kako to uspije stati u želudac osobe moje veličine.

  Što drugi kažu o meni:
  – Gricka mrkve i korabu za vrijeme treninga.
  – Mrzit ćeš je na prvom treningu, klanjati joj se na stotom.
  – Tamna (99% kakaa) čokolada za nju nije hrana nego terapija l.
  – Ide spavati prije tebe. Budi se prije tebe. Dok ti otvoriš oči, već se taj dan popela na Sljeme.
  – Mnogi misle da treneri piju samo neke proteine i napitke, no Andrea samo za vikend pojede više od  10 kolača, 2 cijela kruha, nekoliko palačinki i, naravno, doručak, ručak i večeru.
  – Nema dlaka. Ni na tijelu ni na jeziku.
  – Andrea: “Samo 99-100% čokolada molim jer sam i ja uvijek na 100%, osim kad se “odmaram” tad sam na 99%.”
  –  Ako pas nije velik kao konj, onda je za nju taj pas mačka. Točka.
  – Može pojest’ kilu sladoleda i još uvijek biti gladna.
  – Sve će prebroditi, i fizičke i psihičke prepreke sa osmjehom na licu.
  – Ekstreman je ekstrovert koji ide spavat’ u 9 navečer.
  – Plesala je predstave s napuknutim rebrom.
  – Ako dobiješ voice note od 9 minuta. Od nje je.

  – Stručnjakinja je velikog srca koja je budna kada svi spavaju i spava kada su svi budni.
  – Stoji iza svega sto kaže, dokaže ti da možeš kad misliš da ne možeš, motivator je na sebi svojstven način, originalna i beskompromisno svoja.

  Andrea Solomun
  Postanite instruktor Uključite se
  ;